FUTBOLA DAİR HERŞEY
Tff Başkanı Özgener: "Yabancı Sayısını Artırma Düşüncemiz Yok"  112
Forumdaki Konulara Yorum Yapıp Kendini Geliştirmek İstiyorsan Üye Olmalisin..

Biliyorum Üye Olmak Çok Zor Ama Ne Kaybedersinizki Sadece http://home.live.com ' a Girip Oradan Size Gelen Link'e Tıklamanız Yeterli..!

Üstelik Forumda Yetki Alma Şansınızda Var!!!

Daha Ne Bekliyorsunuz... Futbol'un Bir Numaralı Adresi..!

Join the forum, it's quick and easy

FUTBOLA DAİR HERŞEY
Tff Başkanı Özgener: "Yabancı Sayısını Artırma Düşüncemiz Yok"  112
Forumdaki Konulara Yorum Yapıp Kendini Geliştirmek İstiyorsan Üye Olmalisin..

Biliyorum Üye Olmak Çok Zor Ama Ne Kaybedersinizki Sadece http://home.live.com ' a Girip Oradan Size Gelen Link'e Tıklamanız Yeterli..!

Üstelik Forumda Yetki Alma Şansınızda Var!!!

Daha Ne Bekliyorsunuz... Futbol'un Bir Numaralı Adresi..!
FUTBOLA DAİR HERŞEY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUTBOLA DAİR HERŞEY

.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tff Başkanı Özgener: "Yabancı Sayısını Artırma Düşüncemiz Yok"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

►nʞɐq-ɯɐɹƃuı◄

►nʞɐq-ɯɐɹƃuı◄
Yeni Üye
Yeni Üye

Samsun'a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, yabancı sayısının 6+2+2 olarak belirlenmesiyle ilgili olarak yapılan eleştirileri talihsizlik olarak yorumlayarak, "Bir kararın altından 2 sene sonra şu karar alınacak şeklinde yorumların yapılmasını doğru bulmuyorum. Bizim yabancı sayısını artırma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

Dün akşam özel bir uçakla Samsun'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener, bugün Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Milli Takım forması hediye eden Özgener daha sonra Samsunspor kulübüne ziyarette bulundu. Başkan Hakkı Tomaç'a da Milli Takım forması hediye eden TFF Başkanı Mahmut Özgener, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yabancı sayısının 6+2+2 olarak belirlenmesiyle ilgili soruya yanıt veren Özgener, "Sahada oynayacak ve kulübede oturacak oyuncu sayısında bir değişiklik yok. Fakat kulüplerimizin sözleşme imzalayacağı yabancı sayısında bir artış var. Artı 2 neticede kulübede oturacak. Bu bizim 2 yıl geçici süreyle aldığımız bir karar. Ama bu kararın alınmasından bir sonraki aşamada yapılan yorumları yanı bunun 6+4'e çıcağı artı 10'a çıkacağı yönündeki yorumları talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Bir kararın altında 2 sene sonra şu karar alınacak şeklinde yorumların yapılmasını doğru bulmuyorum. Bizim yabancı sayısını artırma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]