FUTBOLA DAİR HERŞEY
Başkan inanıyor 112
Forumdaki Konulara Yorum Yapıp Kendini Geliştirmek İstiyorsan Üye Olmalisin..

Biliyorum Üye Olmak Çok Zor Ama Ne Kaybedersinizki Sadece http://home.live.com ' a Girip Oradan Size Gelen Link'e Tıklamanız Yeterli..!

Üstelik Forumda Yetki Alma Şansınızda Var!!!

Daha Ne Bekliyorsunuz... Futbol'un Bir Numaralı Adresi..!

Join the forum, it's quick and easy

FUTBOLA DAİR HERŞEY
Başkan inanıyor 112
Forumdaki Konulara Yorum Yapıp Kendini Geliştirmek İstiyorsan Üye Olmalisin..

Biliyorum Üye Olmak Çok Zor Ama Ne Kaybedersinizki Sadece http://home.live.com ' a Girip Oradan Size Gelen Link'e Tıklamanız Yeterli..!

Üstelik Forumda Yetki Alma Şansınızda Var!!!

Daha Ne Bekliyorsunuz... Futbol'un Bir Numaralı Adresi..!
FUTBOLA DAİR HERŞEY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUTBOLA DAİR HERŞEY

.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Başkan inanıyor

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Başkan inanıyor Empty Başkan inanıyor Paz Ekim 03, 2010 1:53 pm

Gslee

Gslee
Yeni Üye
Yeni Üye

Trabzonspor’da Aralık ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurul öncesi aday olup olmama konusunda net bir karar vermeyen Başkan Sadri Şener, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına yürekten inandığını söyledi.

Takımına övgüler yağdıran Başkan Şener, “Son 15 yılın en iyi kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bunu sadece ben söylemiyorum herkes söylüyor. Hocamızla görüşmelerimizde o da bize çok iyi bir takıma sahip olduğumuzu söylüyor. Bu önemli bir takımla birlikte sezon sonunda özlemini duyduğumuz şampiyonluk başarısını yakalayacağımıza inanıyoruz. Gerek maddi, gerekse manevi olarak çok önemli yatırımlar yaptık. Bu takımdan şampiyonluk bekliyorum ve bunu başaracağımıza tüm benliğimle inanıyorum” diye konuştu.

KASIMPAŞA MAĞLUBİYETİNİ UNUTAMIYORUM
Şener, geçtiğimiz sezon 3-1 kaybettikleri Kasımpaşa maçını hiç unutamadığını da belirterek, “Bana ‘En çok üzüldüğünüz şey nedir?’ diye sorsanız, geçen sene 3-1 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçını gösteririm. Sonuç olarak sadece bir maç ama o karşılaşmada alınan mağlubiyeti kafamda bir yere koyamıyorum, anlam çıkaramıyorum. Umarım o tür mağlubiyetler almayız. Maç kaybedebiliriz ama önemli olan futbol olarak sahada güzel işler başarabilmemiz. Tüm oyuncularımızın sadece galip gelmek için değil, forma için oynadığına inanıyorum. Bu birlik ve bütünlüğü sahaya yansıttığımız taktirde önemli işler başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

ÜÇ KULVARDA DA ADIMIZDAN SÖZ ETTİRMEK İSTİYORUZ
Başkan Sadri Şener, futbolda olduğu gibi basketbolda da Kulüpler Birliği’nin kurulmasına sıcak baktıklarını belirterek, “Futbolda Kulüpler Birliği’nin başardığı şeyler ortada. Basketbolda da bu birliktelik sağlandığı taktirde kulüplerin önemli kazançlar elde edebileceğini düşünüyorum. Futbol, basketbol ve hentbol da adımızdan söz ettirmeyi amaçlıyoruz. Futbolda hedefimiz şampiyonluk, basketbolda ise ilk altı. Hentbolda da yeni katıldığımız ligde söz sahibi olmak istiyoruz. Şu an için voleybol branşı açma gibi bir düşüncemiz yok. Bazen nerede duracağınızı bilmeniz gerekir” dedi.

DAVALARIN TAKİPÇİSİYİZ
Başkan Şener, kulüp aleyhine açılan davaları büyük bir titizlik içersinde takip ettiklerini de işaret ederek, “Lange davası biz geldiğimizde Yargıtay’a taşınmıştı. Faiziyle birlikte 4 milyon 500 bin TL ödemeye mahkum edilmiştik ama anlaşma yaparak bu rakamı 1 milyon 750 bin euroya indirdik ve bu parayı da taksitlerle ödeyeceğiz. Ayrıca eski futbolculardan Misse Misse ve Zafer Demiray’la ilgili dava süreçleri de devam ediyor. Bu davalarda da kulübün hakkını sonuna kadar savunacağız” diye konuştu.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]