FUTBOLA DAİR HERŞEY
Elano Blumer ilk 11'e 112
Forumdaki Konulara Yorum Yapıp Kendini Geliştirmek İstiyorsan Üye Olmalisin..

Biliyorum Üye Olmak Çok Zor Ama Ne Kaybedersinizki Sadece http://home.live.com ' a Girip Oradan Size Gelen Link'e Tıklamanız Yeterli..!

Üstelik Forumda Yetki Alma Şansınızda Var!!!

Daha Ne Bekliyorsunuz... Futbol'un Bir Numaralı Adresi..!

Join the forum, it's quick and easy

FUTBOLA DAİR HERŞEY
Elano Blumer ilk 11'e 112
Forumdaki Konulara Yorum Yapıp Kendini Geliştirmek İstiyorsan Üye Olmalisin..

Biliyorum Üye Olmak Çok Zor Ama Ne Kaybedersinizki Sadece http://home.live.com ' a Girip Oradan Size Gelen Link'e Tıklamanız Yeterli..!

Üstelik Forumda Yetki Alma Şansınızda Var!!!

Daha Ne Bekliyorsunuz... Futbol'un Bir Numaralı Adresi..!
FUTBOLA DAİR HERŞEY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUTBOLA DAİR HERŞEY

.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Elano Blumer ilk 11'e

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Elano Blumer ilk 11'e Empty Elano Blumer ilk 11'e Çarş. Ekim 20, 2010 8:07 pm

leonkennedy

leonkennedy
Aktif Üye
Aktif Üye

Galatasaray'da haftalardır kadroya giremeyen Elano'nun derbide sahada olması bekleniyor. Hayal kırıklığı yaratan Misimoviç'e ise kulübe yolu gözüktü.
Galatasaray’ın derbide nasıl bir kadro ve sistemle sahada olacağı merakla bekleniyor. Taraftarların bir bölümü, savunma ağırlıklı bir anlaşıyla oynanmasını isterken, diğer bölümü de korkmadan, klasik futbolun tercih edilmesinden yana. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın ortak görüşü, derbide Elano’nun sahada olması gerektiği. Geldiği günden beri patlama yapması beklenen ancak sadece sahada gezinen Misimoviç’in bu hafta kulübede oturması isteniyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler de Adnan Polat’la yaptıkları görüşmede, Brezilyalı yıldızın, top rakipteyken savunmaya yardım ettiğini, Misimoviç’in ise takımı eksik bıraktığını belirtip, Elano’nun mutlaka 11’e girmesi gerektiğini belirttiler. Yöneticiler ayrıca, haftalardır oynamadığı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hırslı olan ve forma şansı bekleyen başarılı oyuncunun, derbide çıkış yakalayabileceği yönünde görüş belirttiler.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]